Promosi : MAS Menawarkan Tambang serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 ke Kota kinabalu

03/03/2020

Anda sudah lama berhasrat untuk melancong atau bercuti di Kota kinabalu sabah, atau sarawak tetapi tiket selalu mahal? mungkin ini adalah peluang anda. MAS menawarkan harga tambang yang murah serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 penerbangan ke kota kinabalu, sabah. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, Sibu, Bintulu dan Miri anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM86.20 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu, Sandakan, dan Tawau pula anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM115.88 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Berdasarkan carian kami di laman web Malaysia Airlines, kebanyakan tawaran ini boleh didapati untuk penerbangan yang bermula pada sekitar 20 April. Ha, jika anda dah mengidam nak pergi Sarawak tu apa tunggu lagi? Mungkin ini masa terbaik untuk anda pergi ke Sabah dan Sarawak.


Jika nak cari kereta sewa yang trusted di sabah dengan harga yang murah, jom lihat sini.

Artikel diubah dan diolah dari : ILOVEBORNEO

BACA ARTIKEL LAIN ATAU SEARCH DI SINI.

 

Ada yang sudah pernah ke Semporna Sabah? Jika belum, mari kami kongsikan cerita-cerita travel ke semporna yang dikongsikan oleh traveller. Dengan cerita ini, mungkin anda boleh mendapat tips dan gambaran bagaimana anda hendak merancang percutian anda ke Semporna Sabah pada masa akan datang.

Hello Guys, Apa khabar semua. Harap semuanya baik-baik sahaja. Sentiasa kekalkan penjagaan kebersihan dan SOP berada di luar ya. Kita masih lagi #belummenang dan pastikan anda memakai penutup hidung dan mulut apabila berada di tempat awam, kalau tak melayang RM1000.

Bantuan Sara Hidup BSH 2020 fasa 3 telah mula diagihkan bermula 24 Julai 2020. Tahniah kepada semua penerima yang layak. Adakah anda tidak berjaya mendapat bantuan BSH berkenaan? jangan risau kerana Permohonan Rayuan BSH 2020 telah pun dibuka.