Promosi : MAS Menawarkan Tambang serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 ke Kota kinabalu

03/03/2020

Anda sudah lama berhasrat untuk melancong atau bercuti di Kota kinabalu sabah, atau sarawak tetapi tiket selalu mahal? mungkin ini adalah peluang anda. MAS menawarkan harga tambang yang murah serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 penerbangan ke kota kinabalu, sabah. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, Sibu, Bintulu dan Miri anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM86.20 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu, Sandakan, dan Tawau pula anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM115.88 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Berdasarkan carian kami di laman web Malaysia Airlines, kebanyakan tawaran ini boleh didapati untuk penerbangan yang bermula pada sekitar 20 April. Ha, jika anda dah mengidam nak pergi Sarawak tu apa tunggu lagi? Mungkin ini masa terbaik untuk anda pergi ke Sabah dan Sarawak.


Jika nak cari kereta sewa yang trusted di sabah dengan harga yang murah, jom lihat sini.

Artikel diubah dan diolah dari : ILOVEBORNEO

BACA ARTIKEL LAIN ATAU SEARCH DI SINI.

 

Selepas pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia, dimana percutian terpaksa ditangguhkan, kini mulai pulih. Sempadan negara mulai dibuka dan pelancongan mulai rancak semula. Walaupun pandemik ini telah berakhir, namun langkah-langkah pencegahan penyebaran virus ini tidak patut diendahkan.

Trustpilot