Promosi : MAS Menawarkan Tambang serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 ke Kota kinabalu

03/03/2020

Anda sudah lama berhasrat untuk melancong atau bercuti di Kota kinabalu sabah, atau sarawak tetapi tiket selalu mahal? mungkin ini adalah peluang anda. MAS menawarkan harga tambang yang murah serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 penerbangan ke kota kinabalu, sabah. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, Sibu, Bintulu dan Miri anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM86.20 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu, Sandakan, dan Tawau pula anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM115.88 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Berdasarkan carian kami di laman web Malaysia Airlines, kebanyakan tawaran ini boleh didapati untuk penerbangan yang bermula pada sekitar 20 April. Ha, jika anda dah mengidam nak pergi Sarawak tu apa tunggu lagi? Mungkin ini masa terbaik untuk anda pergi ke Sabah dan Sarawak.


Jika nak cari kereta sewa yang trusted di sabah dengan harga yang murah, jom lihat sini.

Artikel diubah dan diolah dari : ILOVEBORNEO

BACA ARTIKEL LAIN ATAU SEARCH DI SINI.

 

Sebelum ini, kisah seorang pelajar Sabah yang terpaksa bermalam di dalam hutan bagi membolehkan beliau mengikuti peperiksaan dalam talian. Veveonah mengambil keputusan untuk tidur di hutan pinggir kampungnya bagi membolehkan beliau mendapat akses internet yang lebih baik. The star

Ada yang merancang untuk mendaki Gunung Kinabalu? Anda perlu ketahui tips dan peralatan yang sesuai untuk mendaki. Persediaan yang betul dan tepat dapat memudahkan pendakian anda nanti. Kami berikan anda tips bonus iatu langkah keselamatan atau SOP mendaki gunung kinabalu semasa PKPP dan wabak Covid-19.

Sektor pelancongan di Malaysia sudah mula dibuka pada 11 Jun 2020. Pembukaan semula pelancongan ini menjadi berita baik kepada para pengusaha pelancongan dan pemilik hotel dan homestay. operasi sektor Pelancongan menjadi lumpuh sepanjang tempoh PKP dan PKPB.