Promosi : MAS Menawarkan Tambang serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 ke Kota kinabalu

03/03/2020

Anda sudah lama berhasrat untuk melancong atau bercuti di Kota kinabalu sabah, atau sarawak tetapi tiket selalu mahal? mungkin ini adalah peluang anda. MAS menawarkan harga tambang yang murah serendah RM 86.20 ke sarawak dan RM 115.24 penerbangan ke kota kinabalu, sabah. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, Sibu, Bintulu dan Miri anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM86.20 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Untuk laluan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu, Sandakan, dan Tawau pula anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM115.88 sekiranya anda tidak perlukan check in baggage 20kg. 

Berdasarkan carian kami di laman web Malaysia Airlines, kebanyakan tawaran ini boleh didapati untuk penerbangan yang bermula pada sekitar 20 April. Ha, jika anda dah mengidam nak pergi Sarawak tu apa tunggu lagi? Mungkin ini masa terbaik untuk anda pergi ke Sabah dan Sarawak.


Jika nak cari kereta sewa yang trusted di sabah dengan harga yang murah, jom lihat sini.

Artikel diubah dan diolah dari : ILOVEBORNEO

BACA ARTIKEL LAIN ATAU SEARCH DI SINI.

 

Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob telah berkata dalam sidang media 20 oktober 2020, bahawa Pekerja sektor awam dan swasta diarah untuk bekerja dari rumah bermula khamis ini (22 Oktober 2020). Keputusan ini disebabkan peningkatan kes jangkitan COVID-19 membabitkan pekerja di pejabat.

Malaysia telah dilanda wabak Covid-19 gelombang kedua dan kelihatannya lebih teruk daripada sebelumnya. Lantaran itu, bagi membantu meringankan beban rakyat Malaysia khususnya golongan B40, kerajaan telah melancarkan rangsangan ekonomi Bantuan Prihatin Nasional siri 2.0 atau BPN 2.0. Perkara ini telah diumumkan oleh Perdana Menteri Malaysia, Tan...

Pada hari ini, kerajaan telah memutuskan bahawa Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di Penjara Tawau dan Kuarters Penjara Taman Ehsan serta Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi kawasan Tawau, Kunak, Semporna dan Lahad Datu dilanjutkan sehingga 25 dan 26 Oktober 2020.