Promosi : Free Seat AirAsia-X, Terbang lebih Jauh - Best Borneo Holiday & Rent a Car

23/02/2020

Pasti ramai yang nak ke luar negara untuk melancong kan, tapi kadang-kadang budget yang menghalang impian kita tersebut. Check harga flight ke luar negara pun agak takut dan ragu-ragu. Tapi masanya telah tiba. AirAsia-x membuat promosi tempat duduk percuma untuk anda.

Terbang lebih jauh bersama AirAsia dengan lebih rendah, kerana mereka menawarkan tetamu tempat duduk pada tambang sifar buat pertama kalinya ke pelbagai destinasi jarak jauh popular, termasuk Australia, Jepun, Korea, Taiwan dan India. 

Terdapat 1 juta tempat duduk promosi bagi penerbangan AirAsia X dari Kuala Lumpur ke pelbagai destinasi menarik termasuk Melbourne (Avalon), Gold Coast, Perth, Sydney, Fukuoka, Tokyo (Narita), Seoul, Busan, Taipei dan Ahmedabad.

Tambang promosi ini adalah percuma* tidak termasuk cukai dan bayaran lain.

Para tetamu mempunyai tempoh 72 jam untuk membuat tempahan penerbangan dengan log masuk ke airasia.com atau melalui aplikasi mudah alih AirAsia dari 24 Februari 2020 (0001h GMT +8) ke 26 Februari 2020 (2400 GMT +8) untuk perjalanan antara 1 Mac 2020 dan 31 Oktober 2020.

Ketua Komersial Kumpulan AirAsia Amanda Woo berkata, "Sebagai sebuah syarikat penerbangan yang membolehkan semua orang terbang, kami amat teruja untuk melancarkan jualan tempat duduk tambang-sifar pertama bagi destinasi jarak jauh kami. Bukan hanya terdapat tempat duduk promosi yang dijual, tetapi kami juga telah memastikan tempoh perjalanan dilanjutkan dari bulan Mac sehingga hujung Oktober untuk menarik minat para pelancong. Kami yakin bahawa tawaran menarik ini akan habis dijual dengan pantas maka kami menggalakkan anda untuk tidak tunggu di saat akhir untuk mengelakkan kekecewaan.

Tetamu yang ingin membuat penambahan seperti membuat pra-tempahan hidangan Santan atau menaiktaraf tempat duduk ke "Zon Senyap" boleh berbuat demikian di pautan Tempahan Saya dengan hanya 3 langkah mudah - Tekan, Pilih dan Bayar!

Untuk berita terkini AirAsia, aktiviti dan promosi, ikuti AirAsia di Twitter (twitter.com/AirAsia), Facebook (facebook.com/AirAsia) dan Instagram (instagram.com/AirAsia).

*Tempat Duduk Percuma tidak termasuk cukai lapangan terbang dan bayaran lain-lain. Tertakluk pada terma dan syarat. 

Jika nak cari kereta sewa yang trusted di sabah dengan harga yang murah, jom hubungi kami sekarang.

Trustpilot