Malindo Air akan memulakan operasi penerbangan bermula 1 Mei 2020 ke kota kinabalu dan kuching.

27/04/2020

semasa PKP fasa 1 dan 2, Semua penerbangan domestik di Malaysia telah dibatalkan dan tidak dibenarkan untuk beroperasi. Namun pada PKP fasa 3, minggu keempat, Syarikat penerbangan Malaysia memulakan operasi penerbangan sekali seminggu. MAS akan kekalkan Penerbangan terhad ke Sabah dan Sarawak dalam Tempoh PKP- Jadual dan Harga tiket. Airasia juga akan memulakan operasi penerbangan terhad bermula 29 April : Jom Travel : Airasia akan menyambung semula operasi Penerbangan domestik pada 29 April 2020 

Kini Giliran Malindo Air turut memulakan operasi penerbangan terhad. Mengikut makluman dalam laman facebook Malindo Air, Tempahan penerbangan boleh dibuat pada hari ini (27 April 2020) sehingga 30 April 2020 dan penerbangan akan bermula 1 mei 2020.

Mengikut tinjauan kami di laman rasmi Malindo air, Penerbangan dari kuala lumpur ke kota kinabalu bermula pada 1 Mei 2020. Berikut merupakan senarai harga tiket Malindo air.

Bagi penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, ia juga akan bermula pada 1 mei 2020. Harga tiket ke kuching adalah seperti berikut.

Malindo air melakukan penerbangan hanya sekali setiap hari bermula 1 mei 2020.

Malindo juga membuat penerbangan domestik ke negeri lain iatu penerbangan dari Terbang Subang dan Kuala lumpur.

untuk membuat tempahan penerbangan, anda boleh terus ke laman rasmi di  sini. 


IKUTI KAMI DI LAMAN FACEBOOK UNTUK INFO TERKINI


MASIH MENCARI INFO ? GUNAKAN RUANGAN SEARCH DI BAWAH. ANDA MUNGKIN TERKEJUT DENGAN PENEMUAN ANDA!


ARTIKEL LAIN

Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob telah berkata dalam sidang media 20 oktober 2020, bahawa Pekerja sektor awam dan swasta diarah untuk bekerja dari rumah bermula khamis ini (22 Oktober 2020). Keputusan ini disebabkan peningkatan kes jangkitan COVID-19 membabitkan pekerja di pejabat.

Malaysia telah dilanda wabak Covid-19 gelombang kedua dan kelihatannya lebih teruk daripada sebelumnya. Lantaran itu, bagi membantu meringankan beban rakyat Malaysia khususnya golongan B40, kerajaan telah melancarkan rangsangan ekonomi Bantuan Prihatin Nasional siri 2.0 atau BPN 2.0. Perkara ini telah diumumkan oleh Perdana Menteri Malaysia, Tan...

Wabak Covid-19 telah memberikan kesan yang buruk kepada perniagaan di seluruh dunia. Peniaga khususnya para peniaga kecil mempunyai kesukaran untuk mengekalkan perniagaan mereka. Insentif kerajaan Malaysia seperti Geran Khas Prihatin tidak dapat menampung semua peniaga kecil. Oleh yang demikian, para peniaga kecil terpaksa mencari alternatif lain.

Dunia pada masa kini masih lagi berdepan dengan masalah Wabak Covid-19. Vaksin virus ini masih lagi belum dihasilkan menyebabkan hampir semua negara masih menunjukkan peningkatan kes. Malaysia tidak terkecuali dan menunjukkan peningkatan kes yang sangat ketara malah merekodkan kes harian tertinggi berbanding sebelum ini. Pada 3 Oktober 2020,...