Malindo Air akan memulakan operasi penerbangan bermula 1 Mei 2020 ke kota kinabalu dan kuching.

27/04/2020

semasa PKP fasa 1 dan 2, Semua penerbangan domestik di Malaysia telah dibatalkan dan tidak dibenarkan untuk beroperasi. Namun pada PKP fasa 3, minggu keempat, Syarikat penerbangan Malaysia memulakan operasi penerbangan sekali seminggu. MAS akan kekalkan Penerbangan terhad ke Sabah dan Sarawak dalam Tempoh PKP- Jadual dan Harga tiket. Airasia juga akan memulakan operasi penerbangan terhad bermula 29 April : Jom Travel : Airasia akan menyambung semula operasi Penerbangan domestik pada 29 April 2020 

Kini Giliran Malindo Air turut memulakan operasi penerbangan terhad. Mengikut makluman dalam laman facebook Malindo Air, Tempahan penerbangan boleh dibuat pada hari ini (27 April 2020) sehingga 30 April 2020 dan penerbangan akan bermula 1 mei 2020.

Mengikut tinjauan kami di laman rasmi Malindo air, Penerbangan dari kuala lumpur ke kota kinabalu bermula pada 1 Mei 2020. Berikut merupakan senarai harga tiket Malindo air.

Bagi penerbangan dari Kuala Lumpur ke Kuching, ia juga akan bermula pada 1 mei 2020. Harga tiket ke kuching adalah seperti berikut.

Malindo air melakukan penerbangan hanya sekali setiap hari bermula 1 mei 2020.

Malindo juga membuat penerbangan domestik ke negeri lain iatu penerbangan dari Terbang Subang dan Kuala lumpur.

untuk membuat tempahan penerbangan, anda boleh terus ke laman rasmi di  sini. 


IKUTI KAMI DI LAMAN FACEBOOK UNTUK INFO TERKINI


MASIH MENCARI INFO ? GUNAKAN RUANGAN SEARCH DI BAWAH. ANDA MUNGKIN TERKEJUT DENGAN PENEMUAN ANDA!


ARTIKEL LAIN

Kini, Platform iShareFans telah ditutup dan menyebabkan ramai ahli kerugian sehingga ribuan ringgit. Sebelum ini kami sudah telah memberikan amaran bahawa operasi isharefans ini meragukan dan adalah scam. Kami adalah yang terawal memberikan review tentang platform ini iatu pada awal bulan oktober.

Ramai rakyat Malaysia yang terkesan dengan wabak Covid-19 seperti kehilangan pendapatan atau terjejas sebahagian pendapatan. Kerajaan Malaysia prihatin dengan kesusahan rakyat. Sebelum ini, terdapat cadangan agar duit caruman Akaun 1 KWSP boleh dikeluarkan bagi meringankan beban kewangan rakyat.

Trustpilot