Jom Travel : Promosi Malaysia Airlines Tahun 2020 : 35% Diskaun

05/01/2020

Tahun 2020 ni dah beli tiket tak untuk nak gi travel? Nak jalan-jalan ke kundasang sabah tapi belum beli tiket? Ada berita baik untuk anda. Malaysia Airlines telah memulakan jualan tahun baharu 2020 bermula pada 2 Jan 2020. MAS menawarkan diskaun 35% diskaun tambang bagi kelas ekonomi dan kelas perniagaan. Promosi ini berlangsung sehingga 20 Januari 2020 untuk perjalanan bermula 20 januari sehingga 31 Disember 2020.

Ini bermaksud tambang kelas ekonomi ke Pulau Pinang, Langkawi dan Johor Bahru masing-masing bermula dari RM89, Kuching dari RM129, Kota Kinabalu dari RM179, Phuket dari RM219, Jakarta dari RM229 dan Bangkok dari RM259.

Nak melancong ke luar negara? ada diskaun juga tau. Destinasi ke India, China, Korea dan Australia, dengan kelas ekonomi dua hala ke Chennai dari RM899, Kochi dari RM699, Shanghai dari RM1,199, Seoul dari RM1,399, Brisbane dari RM1,599, London dari RM2,899 dan Auckland dari RM2,999.

Jom kita terjah Malaysia Airlines untuk booking, Promosi berakhir 20 Jan 2020. Jom rebut sebelum melepas.

Tuan-tuan Nak ke Kota kinabalu, Sabah untuk melancong? Hanya RM 359 untuk dua hala(Malaysia Airlines). Dah sampai kota kinabalu nanti pasti perlukan kereta sewa, betul tak? Jom tempah dengan kami ya. kami pun sediakan diskaun hebat untuk anda, 5% discount cashback untuk setiap tempahan yang anda buat. Rujuk Senarai harga kereta sewa di kota kinabalu SINI. Nak tempah terus, boleh Klik SINI ya. Nak usha-usha testimoni terbaik pelanggan best borneo car rental boleh klik SINI je. Kalau tak pun, terus jak contact customer service dorang kat sini : 01110570862.


Akhir-akhir ini, banyak aplikasi atau platform yang menawarkan pendapatan mudah dengan hany like,share, follow, view akaun media sosial. antaranya adalah LikeShare, Isharefans, Ezjob99 dan WeMediaa.

Baru-baru ini, kita dapat melihat kemunculan pelbagai aplikasi atau platform yang menawarkan pendapatan mudah dengan hanya melakukan task secara dalam talian. Kemajuan teknologi dan peningkatan individu yang celik IT menyebabkan ia menjadi trending dan tular. Ia kelihatan menyasarkan golongan muda yang berumur antara 16 hingga 35 tahun atau...

Adakah anda pernah mendengar isharefans? isharefans semakin popular dan trending di media sosial. Ramai yang mengongsikan isharefans adalah platform dapat menjana pendapatan dengan kerja yang mudah dan hanya dalam talian. Dalam artikel ini, kami akan mengulas tentang iShareFans dan pada akhir artikel, kami berikan pendapat kami adakah isharefans...

Pada hari ini, negara digemparkan dengan ura-ura pengisytiharaan darurat di Malaysia. Pada hari ini, Tan sri Muhyiddin Yassin telah mengadakan perjumpaan dengan YDPA. Terdahulu, Muhyiddin bersama menteri Kabinet bermesyuarat selama tiga jam di Bangunan Perdana Putra pagi tadi.

Powered by Jasper Roberts - Blog