JAA Lifestyle: Ini Perkembangan Terbaru Yang Anda Perlu Tahu

08/08/2020

Hello Guys, Apa khabar semua. Harap semuanya baik-baik sahaja. Sentiasa kekalkan penjagaan kebersihan dan SOP berada di luar ya. Kita masih lagi #belummenang dan pastikan anda memakai penutup hidung dan mulut apabila berada di tempat awam, kalau tak melayang RM1000.

Ok, perkongsian pada kali ini adalah berkaitan dengan Jaa Lifestyle ni. Sebelum ni Jaa lifestyle menjadi bualan hangat di media sosial dan tular di whatsapp. jika anda belum tahu apa itu jaa lifestyle, boleh rujuk artikel kami yang terdahulu : Jana Pendapatan 1000USD Dengan JAA Lifestyle : Benar atau Scam?

Sepertinya Jaa Lifestyle ini semakin sunyi dan bukan lagi menjadi cerita panas. Namun secara senyap, Jaa lifestyle membuat beberapa perubahan. Apakah perubahan-perubahan tersebut? adakah dengan perubahan itu, jaalifestyle boleh dipercayai atau sebaliknya? jom lanjutkan pembacaan untuk mengetahui penemuan kami.

Perubahan pertama: Team bertukar

sebelum ini, dengan bangganya mereka menyatakan mereka memberikan empowerment kepada para wanita. team Sebelum ini adalah semua ahli kumpulan JaaLifestyle adalah kaum wanita yang diketuai oleh Adriana Cottet.

Trustpilot