Cerita Makan #2 : Subway sudah ada di Sabah??

05/12/2019

Siapa Peminat Subway di sini?  berita baik untuk anda, Subway telah membuka cawangan pertama mereka di sabah iatu di Imago Shopping Mall. Jika anda belum tahu apa itu subway. Jom ikuti sedikit latar belakang subway ni. 

Subway ialah francais restoran makanan segera milik persendirian Amerika yang terutamanya menjual sandwic kapal selam dan salad. Subway merupakan salah satu francais yang paling cepat berkembang di dunia, dan sehingga Jun 2017, mempunyai kira-kira 45,000 kedai yang terletak di lebih daripada 100 negara. Lebih separuh daripada kedainya terletak di Amerika Syarikat. Ia menjadi rangkaian restoran jenama terbesar dan pengendali restoran terbesar di dunia dan juga rangkaian restoran jenama terbesar dan pengendali restoran terbesar di dunia (sumber : wikipedia)

Lokasi Subway di IMAGO ini terletak di tingkat basement bersebelahan dengan The Chicken Rice Shop. Selepas ini jika anda craving subway atau sandwich dengan pelbagai inti yang meriah, anda boleh lawat Subway dan pilih menu kegemaran anda.

Jika tuan dan puan dah terlanjur baca sehingga habis, Apa kata kalau usha-usha tengok perkhidmatan yang kami tawarkan. jika anda mencari kereta sewa di kota kinabalu, sabah, bolehlah dapatkan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri atau sekali dengan driver. kami boleh berikan khidmat ittenary yang lengkap untuk anda, dan kami bantu sesuaikan ikut masa dan keperluan anda.

Perkhidmatan kami mempunyai rekod yang baik, tuan-puan boleh melihat testimoni pelanggan. Nak runding harga? hubungi atau whatsapp kami di 01110570862 atau facebook : @bestborneocarrental. untuk update terkini boleh follow kami di Facebook, instagram dan twitter.

Jom bercuti ke Sabah!!!!

Selepas pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia, dimana percutian terpaksa ditangguhkan, kini mulai pulih. Sempadan negara mulai dibuka dan pelancongan mulai rancak semula. Walaupun pandemik ini telah berakhir, namun langkah-langkah pencegahan penyebaran virus ini tidak patut diendahkan.


Trustpilot