Berita Baik : Malaysia Airlines Menawarkan tambang serendah RM 129 untuk Cuti Tahun baru Cina 2020

08/01/2020


Selain daripada AirAsia, Malaysia Airlines juga menawarkan tambang tetap untuk mereka yang melancong semasa musim Tahun Baru Cina. 


Promo ini meliputi penerbangan domestik di dalam dan di antara Malaysia Timur dan Barat. Penerbangan dalam Semenanjung Malaysia dan di Sabah dan Sarawak akan pergi ke RM129 sehala. Untuk penerbangan antara Kuala Lumpur ke Sarawak, tambang itu berharga RM169 sehala, manakala penerbangan antara Kuala Lumpur ke Sabah akan pergi dengan harga RM189 sehala. Kerusi tambang tetap kini boleh dibeli sehingga 3 Februari, 2020. Ini terpakai untuk tempoh perjalanan antara 18 Januari hingga 3 Februari, 2020. Anda boleh merujuk kepada senarai penerbangan yang berkenaan di bawah.

Menurut T & C, tambang yang disenaraikan di atas adalah yang paling rendah untuk tempoh perjalanan dan ia termasuk tambang tiket pesawat, cukai lapangan terbang dan surcaj bahan api. Tambang sehala juga tertakluk kepada ketersediaan kerusi pada penerbangan terpilih.

Sila ambil perhatian bahawa harga yang diiklankan adalah untuk tambang "Ekonomi Lite". Bayaran domestik termurah tidak datang dengan bagasi daftar-masuk. Jika anda memerlukannya, anda perlu memilih Basic Economy yang disertakan dengan elaun 20kg. Jika anda berminat, anda boleh menuju ke laman web Malaysia Airlines.


Sumber : SoyaCincau


Anda ada masalah mencari kereta sewa yang boleh dipercayai di Kota kinabalu sabah? kami adalah jawapannya. perkhidmatan kami terbukti dengan banyak testimoni daripada para pelanggan kami.

"Deliver good service with affordable price. My second time rent their car. Definitely will deal with them again in future. Tq best borneocar rental" Josephine ; Kuching

"Great service and friendly... We book again in the future.." Shirlin- Johor Bahru

"Easy booking. Easy collection. Easy return. Good car in clean condition. Would definitely recommend" Tania - Kuala Lumpur.

Lebih banyak testimoni di sini : https://bit.ly/2MZJ5gr

Nak Diskaun? Boleh je, kami bagi 5% discount cashback tau. Cepat-cepat booking sebelum tempoh diskaun tamat.

Boleh hubungi kami juga terus di talian

01110570862

bestborneocarrental@gmail.com

www.bestborneocarrental.com

Selepas pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia, dimana percutian terpaksa ditangguhkan, kini mulai pulih. Sempadan negara mulai dibuka dan pelancongan mulai rancak semula. Walaupun pandemik ini telah berakhir, namun langkah-langkah pencegahan penyebaran virus ini tidak patut diendahkan.

Trustpilot