CAR RENTAL IN KOTA KINABALU

Are you planning to go on holiday to Sabah or having a business trip? The state of Sabah has many interesting and worthwhile places to visit. The state of Sabah is vast and the best way to travel is by using a car. 

You are in the right place, we are a car rental company committed to providing the best service. Our customers say we're the best! Let us help you.


Adakah anda bercadang untuk bercuti ke Sabah atau menjalani perniagaan? Negeri Sabah mempunyai banyak tempat menarik dan menarik untuk dikunjungi. Negeri Sabah sangat luas dan cara terbaik untuk melakukan perjalanan adalah dengan menggunakan kereta.

Anda berada di tempat yang tepat, kami adalah syarikat penyewaan kereta yang komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik. Pelanggan kami mengatakan bahawa kami adalah yang terbaik! Mari kami bantu anda.


CERITA TRAVEL SABAH

Read what's new this week
 

Selepas pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia, dimana percutian terpaksa ditangguhkan, kini mulai pulih. Sempadan negara mulai dibuka dan pelancongan mulai rancak semula. Walaupun pandemik ini telah berakhir, namun langkah-langkah pencegahan penyebaran virus ini tidak patut diendahkan.

Anda pasti sangat rindu untuk pergi bercuti dan travel bersama keluarga tersayang? Jom bercuti di Sabah, SOP PKPB yang bermula 7 disember hingga 20 Disember telah dilonggarkan dimana rentas negeri di Malaysia telah dilonggarkan. Ini bermaksud anda boleh bercuti ke seluruh negeri di Malaysia kecuali kawasan yang masih dalam status PKPD.

Ada yang sudah pernah ke Semporna Sabah? Jika belum, mari kami kongsikan cerita-cerita travel ke semporna yang dikongsikan oleh traveller. Dengan cerita ini, mungkin anda boleh mendapat tips dan gambaran bagaimana anda hendak merancang percutian anda ke Semporna Sabah pada masa akan datang.

Ada yang merancang untuk mendaki Gunung Kinabalu? Anda perlu ketahui tips dan peralatan yang sesuai untuk mendaki. Persediaan yang betul dan tepat dapat memudahkan pendakian anda nanti. Kami berikan anda tips bonus iatu langkah keselamatan atau SOP mendaki gunung kinabalu semasa PKPP dan wabak Covid-19.

Sektor pelancongan di Malaysia sudah mula dibuka pada 11 Jun 2020. Pembukaan semula pelancongan ini menjadi berita baik kepada para pengusaha pelancongan dan pemilik hotel dan homestay. operasi sektor Pelancongan menjadi lumpuh sepanjang tempoh PKP dan PKPB.


LAGI CERITA TRAVEL

Nepal sebut sahaja sudah terbayang kawasan pergunungan dan tempat dimana everest terletak. Siapa tak kenal gunung yg terkenal dalam kalangan pendaki dan bukan pendaki juga mengenali gunung itu. Justeru itu, ia terus menaikkan industri mendaki di nepal. Nepal merupakan pintu masuk ke kawasan pergunungan Himalaya. Dan Nepal juga tempat dimana 8...

Trustpilot