BERITA DALAM SATU

Terdapat pelbagai saluran berita di Malaysia yang menyalurkan berita dan info menarik dan Terkini. Antaranya adalah seperti Berita Harian, Awani, Harian Metro, Daily Express, Malaysiakini dan Google World News.  Anda pasti tidak mahu terlepas berita penting kan?.

Manakah satu pilihan saluran berita anda? Bagaimana jika anda boleh mendapatkan semuanya dalam satu saluran sahaja?. Kami nak dan kami tahu anda pun senang jika dapat melihat semua berita dalam satu sumber sahaja. Kami sediakan kemudahan ini untuk anda.

Dalam laman ini, Anda akan mendapat lima saluran berita terkini dengan percuma!!!. Kami tanggung kos langganan demi anda!. 

Jangan lupa Follow dan Like kami ya!.FORUM DAN PERBINCANGAN CERITA KUPI YANG HAMPIR SERIUS


TIPS DAN PERKONGSIAN TEMPAT MENARIK DAN PENGALAMAN PERCUTIAN

Anda pasti sangat rindu untuk pergi bercuti dan travel bersama keluarga tersayang? Jom bercuti di Sabah, SOP PKPB yang bermula 7 disember hingga 20 Disember telah dilonggarkan dimana rentas negeri di Malaysia telah dilonggarkan. Ini bermaksud anda boleh bercuti ke seluruh negeri di Malaysia kecuali kawasan yang masih dalam status PKPD.

Ada yang sudah pernah ke Semporna Sabah? Jika belum, mari kami kongsikan cerita-cerita travel ke semporna yang dikongsikan oleh traveller. Dengan cerita ini, mungkin anda boleh mendapat tips dan gambaran bagaimana anda hendak merancang percutian anda ke Semporna Sabah pada masa akan datang.

Ada yang merancang untuk mendaki Gunung Kinabalu? Anda perlu ketahui tips dan peralatan yang sesuai untuk mendaki. Persediaan yang betul dan tepat dapat memudahkan pendakian anda nanti. Kami berikan anda tips bonus iatu langkah keselamatan atau SOP mendaki gunung kinabalu semasa PKPP dan wabak Covid-19.

Sektor pelancongan di Malaysia sudah mula dibuka pada 11 Jun 2020. Pembukaan semula pelancongan ini menjadi berita baik kepada para pengusaha pelancongan dan pemilik hotel dan homestay. operasi sektor Pelancongan menjadi lumpuh sepanjang tempoh PKP dan PKPB.

Negeri Sabah adalah salah satu negeri dalam negara Malaysia yang paling bertuah. Ini kerana Sabah mempunyai pelbagai tempat menarik yang anda boleh lawat. Pada perkongsian kali ini, kami ingin memperkenalkan daerah Kudat, Sabah. Kudat pun mempunyai banyak tempat menarik yang anda boleh lawat dan menikmati pengalaman percutian yang berbeza.

TIPS DAN PANDUAN YANG AKAN MENYENANGKAN HIDUP ANDA

Kini, Platform iShareFans telah ditutup dan menyebabkan ramai ahli kerugian sehingga ribuan ringgit. Sebelum ini kami sudah telah memberikan amaran bahawa operasi isharefans ini meragukan dan adalah scam. Kami adalah yang terawal memberikan review tentang platform ini iatu pada awal bulan oktober.


Trustpilot