HEAR WHAT THEY SAYS

ABOUT OUR SERVICES

DR. BAL.S

WILAYAH PERSEKUTUAN

I am really satisfied.
Firstly, the chat option is great. It's convenient and replies are generally fast.
Secondly, SMS replies were also very polite and fast.
I had an incident where I desperately needed a Starex, and this guys delivered despite it being on a peak season.
I highly recommend them for their professionalism  

Christine Fiona C., Kuching

KUCHING

"Excellent & prompt customer service. The car were really in a good condition. Will use ur service again for our next visit to Sabah. "

Mohamad Yaacob M., Ipoh 

IPOH

Your company are profesional in handling the online booking services and equiped with good vehicle for customer..Sincerely speaking your staff was very polite and frendly too.tq

Shahrul nizam A., 

PERAK

Perkhidmatan bagus.. cepat dan pantas , car in good condition..very satisfied ...harga extra hours ikut jam yg kita pakai..thumb's up for service

MORE TESTIMONIES HERE

WHY YOU SHOULD CHOOSE US?

"WE ARE THE BEST AND MOST AFFORDABLE CAR RENTAL IN BORNEO, SABAH"

TRUSTED CAR RENTAL SERVICE 

PLANNING TO MAKE YOUR VISIT TO BORNEO SABAH ?  NEED TO RENT A CAR FOR YOUR TRIP? OUR SERVICE IS THE BEST AND AFFORDABLE PRICE.  VARIOUS VEHICLE TO CHOOSE. SIMPLY THE BEST SERVICE ONLY FOR YOU 


JUST CLICK THE CHAT ICON BELOW AND START CHATTING WITH OUR PROFESSIONAL STAFF OR SMS/WHATSAPP OUR HOTLINE NUMBER 01110570862

HIGH-QUALITY SERVICE

WHAT DO WE OFFER

VARIOUS TYPES OF VEHICLES AND AFFORDABLE PRICE ONLY FOR YOU 
 

YOUR CAR NOT IN THE LIST? DO NOT WORRY, JUST CLICK THE LIVE SUPPORT AND WE WILL GET IT DONE FOR YOU!!

TIPS DAN PANDUAN BERCUTI DI BORNEO SABAH

PERKONGSIAN TERKINI
 

Seperti yang kita sedia maklum, gunung kinabalu yang teletak di negeri Sabah, Malaysia sangat popular dan menjadi tumpuan para pendaki yang ingin menawan puncak gunung kinabalu dan merasai pengalaman yang tidak akan didapati di tempat lain. Cuaca di puncak Gunung Kinabalu boleh menjadi sangat sejut dan boleh mencecah di bawah paras beku.

Kita sudah melangkah ke Tahun yang baharu, iatu tahun 2020. Pasti dah ramai yang sudah memasang impian untuk bercuti bersama keluarga kan. Jom kita tengok Takwim cuti sekolah di Malaysia pada tahun 2020, senang anda nak buat perancangan bila nak pergi bercuti kan.

Anda pernah masuk ke Hotel, homestay, atau Airbnb dan rasa ragu-ragu dan syak wasangka ada kamera tersembunyi di dalam bilik@tempat penginapan anda? Keraguan anda ada asasnya sebab Airbnb membenarkan pemilik Rumah atau @host memasang kamera pengawasan dengan syarat boleh dilihat dengan jelas dan terdedah dan terhad@ tidak boleh dipasang di tempat...

Tahun 2020 ni dah beli tiket tak untuk nak gi travel? Nak jalan-jalan ke kundasang sabah tapi belum beli tiket? Ada berita baik untuk anda. Malaysia Airlines telah memulakan jualan tahun baharu 2020 bermula pada 2 Jan 2020. MAS menawarkan diskaun 35% diskaun tambang bagi kelas ekonomi dan kelas perniagaan. Promosi ini berlangsung sehingga 20...

Tahun 2020 sudah bermula dan sudah melabuhkan tirainya. Tahun 2020 adalah tahun melawat Malaysia. Terdapat banyak promosi dan tempat menarik yang boleh dikunjungi di dalam negara. Jom kita support Produk Pelancongan negara kita. Jika kita hendak travel, pastinya kita akan perlu membuat tempahan tiket kapal terbang. ia adalah sesuatu yang tidak...

SABAH, negeri yang terletak di bahagian atas Kepulauan Borneo sangat dikenali dengan Pulau-pulau yang cantik, pemandangan yang luar biasa menawan dan mempunyai kepelbagaian flora dan fauna yang unik dan mengenyangkan rasa ingin tahu anda. Jika anda seorang yang suka akan pengembaraan dan pengalaman baru, Jangan lepaskan peluang anda ke Sabah....

Kehamilan boleh menjadi satu pengalaman yang magical, tetapi ia tidak bermakna ia datang tanpa mengundang cabaran. Daripada cabaran pakaian apa yang perlu dipakai, bagaimana untuk menggerakkan badan sehingga bagaimana untuk mendapatkan rehat yang cukup. Berbadan dua akan mengubah rutin harian anda - dari sudut baik dan buruk.

Siapa yang tidak kenal Gunung Kinabalu? Gunung kinabalu yang terletak di negeri Sabah, Malaysia menjadi igauan dan impian setiap peminat Hiking. Admin pun dah naik Gunung dua kali tetapi masih lagi ingin mendaki. Tahun hadapan 2020 harap dapat berkesempatan untuk mendaki sekali lagi. Terus Follow kami, mana tau boleh dapat live di atas puncak...

Adakah anda termasuk dalam golongan yang sudah menempah tiket penerbangan tetapi risau akan peruntukan untuk kos -kos lain semasa Trip nanti? saya suka menempah tiket penerbangan dan penginapan sahaja, supaya saya boleh membuat ittenary saya sendiri. Saya suka pergi ke tempat-tempat yang belum diterokai yang mana selalu tidak termasuk dalam package...

Anda baru merancang untuk bercuti di Sabah? Nak ambil package percutian agensi atau nak bebas berjalan ke mana saja dengan menyewa kereta. Pilihan di tangan anda, namun jika anda membuat keputusan untuk menyewa kenderaan bagi percutian anda, jom ikuti beberapa Tips yang kami kongsikan.

Siapa Peminat Subway di sini? berita baik untuk anda, Subway telah membuka cawangan pertama mereka di sabah iatu di Imago Shopping Mall. Jika anda belum tahu apa itu subway. Jom ikuti sedikit latar belakang subway ni.

Follow our Media Social to stay updated and promotion offer